Таверна Дочи

 
 
 

Нашето мени

Посетете не и пробајте ги нашите традиционални специјалитети, во секое време од денот, за вкусен ручек, вкусна вечера.
 
 
 

Follow us:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

За нас

Пријатен амбиент со вкусна храна подготвена по традиционални рецепти. Нашиот ресторан е место за дружење со семејството и пријателите, дружење и уживање во природа. Се наоѓаме на само 10 минути од центарот на Скопје.
  • роденденски забави
  • деловни и
  • семејни прослави
 
 
 
 
 
 

Галерија