Taverna Doci

 
 
 

Menuja jonë

Nëse nuk dini ku të hani një drekë të shijshme, ju rekomandojmë të na vizitoni dhe të provoni specialitetet tona tradicionale.
 
 
 

Na ndiq:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rreth nesh

Ambient i këndshëm me ushqim të shijshëm të përgatitur sipas recetave tradicionale. Restoranti ynë është një vend për t’u shoqëruar me të tjerët dhe miqtë, për t’u shoqëruar dhe shijuar natyrën. Veri vetëm 10 minuta nga qendra e Shkupit.
  • festat e ditëlindjes
  • festa biznesi dhe
  • familjare